Lightfind beurs: Dag van de Openbare Ruimte

augustus 29, 2017 Uncategorized 0

Lightfind is aanwezig op Dag van de Openbare Ruimte, Jaarbeurs Utrecht. Op 27 en 28 september.

Online buitenspel in stad, natuur en recreatiegebied. Lightfind maakt de openbare ruimte avontuurlijk met een GPS online buitenspel, waarmee de mooiste plekjes ontdekt worden. Onze -white label app- komt in uw huisstijl, in app- en playstore. Als administrator: 24/7 de inhoud van het online buitenspel aanpassen. Voor toeristen, stadsgenoten of avonturiers een prachtige manier om op ontdekking te gaan. Referenties: Kampen Stadsgids, Wildhoeve Woudloper (ANWB-award), Speurneus LandschapNoordHoland

Strand: 2.4.04/P

Registeer gratis en kom bij ons langs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *