Expeditie Vierhouten, de nieuwe Lightfind techniek!

september 15, 2018 Uncategorized 0

Expeditie Vierhouten

In Vierhouten staan prachtige beelden van woodcarver Sander Boom. De app van Lightfind: Expeditie Vierhouten, leid je langs alle beelden en leert je alles over de eigenaardigheden van de afgebeelde dieren.

Deze nieuwe Lightfind app is de eerste in de serie waarvan de techniek van de app en de admin geheel vernieuwd is. De GPS bepaling is nauwkeuriger, de app is stabieler, er is een voortgang balk toegevoegd en je score loopt mee. Ook is de flow van de gehele app verbeterd, waardoor de overgang van scherm naar scherm en het openen van locaties als heel natuurlijk aanvoelt, de flow in de vragen is ook verbeterd. Fijne verbeteringen aan onze avonturen app.

Heeft u interesse in ook een app voor uw locatie, dan horen wij graag van u: info@lightfind.nl

Ga met deze nieuwe app op ontdekkingstocht door het gezelligste dorp op de Veluwe, Vierhouten. Ontdek de prachtige houtsculpturen die in het dorp staan. Gemaakt door Sander Boom,
Nederlands kampioen sculptuur zagen en icecarving. Maak de speurtocht door het dorp
en leer veel over de natuur en dieren die zijn uitgebeeld in hout.

De maker van alle houten kunstwerken in Vierhouten is Sander Boom.
Sander Boom uit Vaassen is begonnen met woodcarven in 2007. Op het NK Woodcarving in 2008 valt hij in en in 2009 wordt hij Nederlands Kampioen Sculptuurzagen. Samen met broer Rik Boom vormt hij het Dolmar carvingteam. Sander doet inmiddels geregeld mee met grote wedstrijden in o.a. Nederland, Duitsland, Belgiƫ, Engeland en Schotland. Naast deze carving wedstrijden in Europa heeft hij ook deelgenomen aan evenementen in Amerika en Alaska.

Gaat u naar Vierhouten, download Gratis de Expeditie Vierhouten app en Houten beelden tocht. Veel plezier.

 

Met avontuurlijke groet,

Geralt Ploegstra, 06 26648234, Creatief van Lightfind

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *